+30 6945267252 ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 131 - ΠΛΑΚΑ ΔΗΛΕΣΙ info@waterdrop-solutions.gr
 
 
 
 
 
WATERDROP SOLUTIONS
Υδραυλικές Εργασίες - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Service Δήλεσι Βοιωτίας

Η εταιρεία WATERDROP SOLUTIONS, εδρεύει στο Δήλεσι Βοιωτίας και δραστηριοποιείται με υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις εξυπηρετώτας το Δήλεσι, τον νομό Βοιωτίας αλλά και τους γύρω νομούς με συνέπεια και με επαγγελματισμό. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη, αναλαμβάνουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους αλλά και βιομηχανίες ενώ μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως την ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου σας σε πολύ οικονομικές τιμές.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
Οι Υπηρεσίες μας

Οι Υπηρεσίες μας

Διαβάστε αναλυτικά τις υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε και το πλήθος των περιοχών που εξυπηρετούμε...

Περισσότερα
+30 6945267252

+30 6945267252

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάποια βλάβη που έχετε ή για οποιοδήποτε θέμα αφορά τις υπηρεσίες μας, απευθυνθείτε στο τηλέφωνό μας και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα...

Σύγχρονα Εργαλεία

Σύγχρονα Εργαλεία

Διαθέτουμε σύγχρονα εργαλεία, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά και με την συνεχή επιμόρφωση σε νέες μεθόδους και τεχνοτροπίες η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για κάθε πρόβλημα.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Το προσωπικό της εταιρείας μας διακρίνεται από επαγγελματική τους κατάρτιση, κατέχει πολύχρονη εμπειρία και επίσης εκπαιδεύεται συνεχώς ώστε να μπορεί να παρέχει συνεχώς σύγχρονες υπηρεσίες...

Εξυπηρετούμε

Εξυπηρετούμε

Με υδραυλικές εργασίες - υδραυλικές εγκαταστάσεις τις περιοχές Δήλεσι, Χαλκίδα, Ωρωπό, Οινόφυτα, Αυλώνα, Χαλκούσι, Καπανδρίτι, Αφίδνες, Θήβα, Σχηματάρι, Μαλακάσα, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Κρυονέρι ενώ αναλαμβάνουμε εργασίες και στην περιοχή της Αθήνας.