+30 6945267252 ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 131 - ΠΛΑΚΑ ΔΗΛΕΣΙ info@waterdrop-solutions.gr
hero image
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
WATERDROP SOLUTIONS  | Υδραυλικές Εργασίες - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Service Δήλεσι Βοιωτίας


Η επιχείρηση WATERDROP SOLUTIONS προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υδραυλικών υπηρεσιών με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε μια σειρά από σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα με τα οποία διενεργούμε τις υδραυλικές εργασίες μας με επαγγελματισμό και ασφάλεια στον χώρο στον οποίο εργαζόμαστε. Φροντίζουμε επίσης πάντα να χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά στις εργασίες μας ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα με αντοχή στον χρόνο.

Το τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης WATERDROP SOLUTIONS αναλαμβάνει υδραυλικές εργασίες και εγκαταστάσεις παντός τύπου στο Δήλεσι, σε ολόκληρο το Νομό Βοιωτίας στην Χαλκίδα αλλά και στις γύρω περιοχές ενώ αναλαμβάνει έργα και στο νομό Αττικής. Κύριο μέλημα της επιχείρησης μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που δεν θα σας δημιουργήσουν ξανά κανένα πρόβλημα στο μέλλον. Έχοντας ολοκληρώσει ένα τεράστιο αριθμό υδραυλικών εργασιών και εγκατάστασεων, από την πρώτη μέρα λειτουργείας μας έως και σήμερα, μπορούμε με σιγουριά να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο μας ζητηθεί ανεξαρτήτου δυσκολίας και να το φέρουμε σε πέρας.

Το προσωπικό της επιχείρησης μας, ένα από τα πιο βασικά θεμέλια μας, είναι πλήρως εξειδικευμένο και διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις αλλά και την πολύχρονη εμπειρία με την οποία μπορούν να υπερβούν κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει σε μια υδραυλική εργασία. Τέλος η WATERDROP SOLUTIONS φροντίζει να επενδύει συνεχώς να διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και υδραυλικά υλικά νέας τεχνολογίας ώστε να διασφαλίζουμε την υπόσχεση μας για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε υδραυλική εργασία, υδραυλική βλάβη ή υδραυλική εγκατάσταση την οποία αναλαμβάνουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Μια μεγάλη γκάμα υδραυλικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών εργασιών παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον εκάστοτε πελάτη μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες μας:
   
 
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Service
  Συντήρηση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
  Service Κεντρικής Θέρμανσης
  Συντήρηση Αποχέτευσης
  Λέβητες - Καλοριφέρ - Αυτονομία (service - εγκατάσταση)
  Ηλιακοί Θερμοσίφωνες (service - εγκατάσταση)
  Τοποθέτηση - Αντικατάσταση μηχανισμού σε καζανάκια
  Επισκευή σε εντοιχιζόμενα καζανάκια
  Ανακαίνιση μπάνιου
  Ανακαίνιση κουζίνας
  Αντικατάσταση ειδών υγιενής (νιπτήρα - μπανιέρα - καζανάκι κλπ)
  Συντήρηση Σωληνώσεων
  Μερεμέτια
  Πυροσβεστικά Δίκτυα
  Βιομηχανικά Δίκτυα
  Αντικατάσταση σε λαστιχάκια μπαταριών
 
   
  Η επιχείρηση WATERDROP - SOLUTIONS εξυπηρετεί για υδραυλικές εργασίες και υδραυλικές εγκαταστάσεις τις περιοχές Δήλεσι, Χαλκίδα, Ωρωπό, Οινόη, Οινόφυτα, Αυλώνα, Χαλκούσι, Καπανδρίτι, Αφίδνες, Θήβα, Σχηματάρι, Μαλακάσα, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Κρυονέρι ενώ αναλαμβάνει εργασίες και στην περιοχή της Αθήνας και ολόκληρο το νομό Αττικής.
 
 
 
 
 
 

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον εκάστοτε πελάτη μας με άρτια και επαγγελματική εξυπηρέτηση...
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση, εργασία ή βλάβη θέλετε να αναλάβουμε και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα...